Gang i Dragør – gang i fægtningen!

Fægteklubben Aramis Dragør starter igen efter corona-lukning.

Onsdag den 21. april løsnes restriktionerne for indendørsidrætten, og det betyder, at fægterne fra Fægteklubben Aramis Dragør igen kan komme indendørs – vel at mærke, hvis de er under 18 eller over 70.

Første dag vi mødes er torsdag den 22. april kl. 18.
Hollænderhallen og brugerne vil stadig være underlagt restriktioner, som alle skal tage alvorligt.

Det betyder, at alle møder til tiden, at man husker at spritte af, og at man møder omklædt.

Dog skal man huske skiftesko. Mens fægtningen har ligget stille har bestyrelsen fået lokale håndværksmestre til at forære klubben forskelligt udstyr som fx masker, jakker, bukser og kårde.
Vi siger tusind tak til tømrerfirmaet Flindt og Petersen, Murermester Gert Petersen Aps. og Vest VVS Aps.

Senest til august vil klubben kunne tilbyde børn i alderen 6 til 8 år fægtning og leg med skumsværd og kapper på det hold, vi kalder Mini Musketerer.

Det vil være lørdag middag. Det endelige tidspunkt meldes ud senere.

Vi har været i kontakt med Moderne Femkamp Danmark for at kunne tilbyde Dragørs mange springryttere muligheden for at prøve kræfter med denne traditionsrige sport.

Moderne femkamp består af ridning, svømning, løb, pistolskydning og fægtning. Danmark har stolte traditioner indenfor sporten.
Mange vil genkende navnene Pernille Svarre og Eva Fjellerup.

Efter sommerferien vil vi invitere interesserede til at prøve nye udfordringer.

Stor tak til trænere og medlemmer for at I har været aktive ude i stuerne ved online-træningen eller den fysiske udendørstræning, der har været afholdt ved Hollænderhallen i den seneste tid.

Vi håber at forholdene for os nu gradvist bliver bedre,og at vi kan få afholdt den årlige generalforsamling og afviklet de mange fægteaktiviteter vi mangler.
Spred gerne budskabet om, at fægtningen nu er i gang igen, inviter gerne venner, veninder og andre du kender op til prøvetimer.