En sjov dag i City 2 ved Condis Kårdecup

Dansk fægte-Forbund havde i samarbejde med Taastrup Fægteklub valgt at flytte turneringen ud af de tradiotionelle rammer i en idrætshal. Valget af City 2 skabte en dynamik og synlighed for vores sport, og det så ud til at deltagerne nød de utradionelle omgivelser i fulde drag.

Condis Kårdecup er både for børn og unge samt seniorer, men denne gang var der også inviteret en række politikere fra Folketinget heraf en minister. Også de så ud til at nyde samværet med både de sædvanlige deltagere og ikke mindst deres kolleger fra Tinget.

20181006reklamecity2

 

20181006condispolitikere

Politiker-turneringen blev i øvrigt vundet af Joachim B. Olsen over erhvervsminister Rasmus Jarlov.

Denne lørdag var der 3 fægtere fra Aramis (FAD) afsted uden deres sædvanlige klubtrænere, der desværre af forskellige årsager var forhindret i at deltage. dejligt at se at forældre og andre familiemedlemmer støttede op om de unge menesker, og ikke mindst en stor tak til Christine Olsen for at træde til som holdleder, træner og dommer på samme tid.

Det blev til fine kampe af begge Maja'er og Rasmus. Sidste turneringsdag i år er den 3. november 2018 i Glostrup.

Også tak til både DFF og Taastrup Fægteklub for arrangementet, jeg håber ikke det bliver sidste gang der bliver tænkt i utradionelle afviklingssteder. Det er tiltrængt i en meget tradionsbården sport.

Samlet stilling Condis Kårdecup 2018 - klik her.

20181006majaogchriselving
Maja Elving og farmand.